Harry Potter ja Feeniksin kilta

Kirjailija: J.K. Rowling Lukija: Vesa Vierikko

Fantasia
Lapset
6+ lapset
9+ lapset
Jännitys & seikkailu
Kummituksia & taikaa

"Tunnet pimeyden lordin ajatukset ja tunteet. Rehtori ei pidä suotavana, että sellainen jatkuu. Hän toivoo, että opetan sinut sulkemaan mielesi pimeyden lordilta." Synkät ajat ovat koittaneet Tylypahkassa. Ankeuttajien hyökättyä hänen Dudley-serkkunsa kimppuun, Harry Potter tietää, että Voldemort ei anna minkään estää tätä löytämästä Harrya. Monet kiistävät pimeyden lordin palanneen, mutta Harry ei ole silti yksin: salainen järjestö kerää voimiaan Kalmanhanaukiolla taisteluun pimeyden voimia vastaan. Harryn täytyy antaa professori Kalkaroksen opettaa häntä suojautumaan Voldemortin rajuilta hyökkäyksiltä hänen mieltään vastaan. Ne muuttuvat päivä päivältä pahemmiksi, ja Harryn aika on käymässä vähiin... Teemamusiikin säveltäjä James Hannigan

Mistä äänikirjan Harry Potter ja Feeniksin kilta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Harry Potter ja Feeniksin kilta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Harry Potter ja Feeniksin kilta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Harry Potter ja Feeniksin kilta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot